Alleen deze week nog 21% btw-korting Nu duurzaamheidslening tegen 0% rente Vraag aan!
Kunststof kozijnen duurzaam bij Qozijn

Kunststof kozijnen zijn duurzaam

Duurzaamheid is wereldwijd momenteel een belangrijk onderwerp, iedereen kan een steentje bijdragen om meer duurzaam te zijn. U kunt uw woning uitstekend verduurzamen doormiddel van kunststof kozijnen, een kunststof voordeur, een kunststof schuifpui of een kunststof tuindeur. In dit artikel worden alle voordelen qua duurzaamheid van kunststof kozijnen op een rijtje gezet.

Uw woning zal beter geïsoleerd zijn

Het warmte verlies van een verouderde kozijn is 2,8W/m2K, ondertussen heeft een kunststof kozijn een warmte verlies van maar 1,3W/m2K. Dit is een absurd groot verschil op jaar basis, gemiddeld gezien is dit maar liefst 1154 kilo aan CO2 per jaar.

Energie A-label kozijnen en bij-producten
Kunststof kozijnen worden bij Qozijn volledig met energie label A geleverd, dit om de duurzaamheid zoveel mogelijk na te streven. Wij leveren Schüco kunststof kozijnen, Schüco staat bekend om zijn duurzame kozijnen. Dit is waarom wij uitsluitend met duurzame merken werken.

Kunststof kozijnen met duurzaam HR++ of triple glas

Bij kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof deuren of kunststof tuindeuren wordt altijd HR++ of triple glas geleverd. Dit doen wij om de kunststof kozijnen duurzaam en beter te isoleren. Tussen deze glazen zit isolerend gas waardoor uw woning de warmte beter binnen houdt.

Levensduur kunststof kozijnen
Gemiddeld gezien gaan kunststof kozijnen tussen de 50 tot 75 jaar mee, dit maakt het een duurzaam product. Voor uw woning is dit daarom ook een uitstekende investering, de waarde van uw woning zal vermeerderen.

Krijg nu 21% BTW korting bij Qozijn

1Gegevens
2Product
3Afronden

Vul alleen uw postcode en huisnummer in, straat en plaats worden automatisch aangevuld.

Onze tevreden klanten

Prima bedrijf ! Alles wordt duidelijk gecommuniceerd met ons vanaf offerte tot plaatsing. Personeel is vakkundig en beleefd. Zoals in veel reviews gemeld alles wordt netjes opgeruimd en super mooi afgewerkt. Schuco kozijnen en deuren zijn van hoge kwaliteit!
Henry van Brandwijk
Henry van Brandwijk
10:08 19 Oct 22
Zeer tevreden met het eindresultaat! Recentelijk twee Amsterdamse kozijnen laten plaatsen door fa. Qozijn. Wat een verschil met de oude aluminium kozijnen en het oude dubbelglas. Het is nu veel stiller binnen, de warmte van de zon wordt goed tegengehouden door het HR++ glas met zonwerende folie. Ondanks dat ik twee cowboys als installateur op bezoek had die geen Nederlands spraken en matig Engels, het daarnaast niet zo nauw namen met hun persoonlijke veiligheid, was er door deze harde werkers een goed resultaat bereikt. Na afloop is dit nog wel besproken met fa. Qozijn. Zij hebben dit goed opgepakt en als verbeterpunt meegenomen, naast een bos bloemen en een excuus. Qozijn is een goed bedrijf dat zeker te vertrouwen is in deze tijden met veel malifide kozijnzetters op de markt, zelfs een aanbetaling was niet verplicht. Een echte aanrader dus!
Dave
Dave
11:42 25 Jul 22
Wij hebben onze kozijnen op de eerste en tweede verdieping allemaal laten vervangen. Qozijn begeleide goed en gaven een duidelijke uitleg. Geweldige service, ook bij de vele vragen die tussendoor in ons op kwamen. En de installatie was binnen 2 dagen klaar in plaats van 3. Wij zijn heel tevreden en wachten met spanning op de volgende fase, voordeur en raam!
Het heeft ons tijd en aandacht gekost een goede leverancier te vinden voor het vervangen van de gevel van onze 6 meter lange dakkapel. Het is ons best gelukt, het klopte allemaal! Niet in de laatste plaats door de vriendelijke en nauwkeurige inzet en vakmanschap van de monteurs. Het is voor ons de 5 sterren volledig waard
Fred Reurekas
Fred Reurekas
03:57 03 Jun 22
TÓPBEDRIJF! Een dikke tien+! Ik beveel Qozijn van harte aan!Ik ben zeer tevreden over de hele afhandeling; van het offertegesprek tot en met de afwerking van de kozijnen. De kozijnen zijn bijzonder snel en vakkundig geplaatst door een zeer professioneel team van monteurs, dat goed op elkaar is ingespeeld. Het was geen makkelijke klus, want mijn kozijnen waren groot en zwaar, maar de oude kozijnen werden binnen een dag vakkundig verwijderd en de nieuwe zaten er aan het eind van de dag in. De afwerking werd de dag daarna uitgevoerd; ook aan het eind van de dag klaar.Vriendelijke, keihard werkende en erg beleefde mannen, veegden alles netjes aan en ruimden alles op aan het eind van de dag. Ook het design van de Schüco-kozijnen vind ik tóp! Mooi slank ontwerp, zonder van die lelijke ventilatieroosters! Er worden voor die topprijs ook horren bijgeleverd, overigens. Het ziet er prachtig uit, en ook de afwerking is tóp! En dat allemaal voor een hele schappelijke prijs ook nog!Het offertegesprek was bijzonder prettig en helder, alle afspraken zijn nagekomen. Ook erg fijn, dat er persoonlijk contact mogelijk was via app en mail tijdens het hele proces. Geduldige en vriendelijke mensen allemaal. Ik heb best veel vragen gehad, maar die werden altijd snel beantwoord. Ernst, Gabriël en team van monteurs: enorm bedankt, ik ben heel erg gelukkig met mijn nieuwe kozijnen!!
Alice Blokland
Alice Blokland
02:14 17 Mar 22

Betaal kozijnen
in termijnen

Alleen bij Qozijn, 20 jaar garantie

Doordat kunststof kozijnen zo duurzaam zijn bieden wij bij Qozijn maar liefst 20 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof deuren en kunststof tuindeuren. U zal veel geld besparen door de mindere energie verbruik door middel van onze kunststof kozijnen. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning, vanwege de extreem lange levensduur van kunststof kozijnen.

Spreken kunststof kozijnen u aan? Bij Qozijn bent u vrij om GRATIS een offerte aan te vragen, daarnaast kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Vraag offerte aan
duurzame kozijnen met hr++ of hr+++ glazen

Kunststof kozijnen met
20 jaar garantie

Onze keurmerken