stempel van prijs

Uw kozijnen financieren?

Er zijn nu mogelijkheden om uw kozijnen via Qozijn betaalplan te financieren omdat u het geld even anders wil besteden, het op dit moment niet uit komt, u het geld achter de hand wil houden voor onvoorziene zaken, dan is Qozijn betaalplan nu de BESTE oplossing, want uw kozijnen zijn er wel aan toe of u kunt het onderhoud niet meer zelf. Qozijn betaalplan zorgt er voor dat uw wensen met betrekking tot de kunststof kozijnen toch verwezenlijkt kunnen worden. Uw droom is dichterbij dan u denkt via Qozijn!

betaalplan kunststof kozijnen Qozijn

Vraag een gratis offerte aan

Afgelopen najaar heeft Qozijn bij ons kozijnen geplaatst. Na een kleine hick up is de rest begin van het jaar afgemaakt. Het resultaat is prachtig geworden en het contact met zowel montage teams als Qozijn zelf verliep erg prettig. Zeker aan te bevelen!
Gert-Jan de Lang
Gert-Jan de Lang
14:09 25 Mar 19
We zijn heel tevreden met de kozijnen van Qozijn. De kozijnen zijn geplaatst door hele vakkundige mensen. Het resultaat is fantastisch. De kozijnen zijn ook snel geleverd! Dus zeer aan te bevelen!
Irma
Irma
11:21 19 Mar 19
Wij zijn erg tevreden over Qozijn. De informatie vooraf was uitgebreid en duidelijk. De plaatsing van de kozijnen ging sneller dan geplanned. De monteurs hebben prima werk geleverd. Alles ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. We vonden het ook fijn dat er na de plaatsing iemand van Qozijn langskwam om nacontrole te doen en te informeren of wij tevreden waren. Wij bevelen Qozijn van harte aan.
Daniel van Dijk
Daniel van Dijk
15:29 14 Mar 19
Na contact via whatsapp en een vervolg gesprek , ons hele huis aan laten pakken door Qozijn.Al waren er soms wat miscommunicaties dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen en er is zeer goed werk geleverd. Onze dank gaat naast de medewerkers van Qozijn ook uit naar Arnold, Rick, Ewout en hun andere collega's. Al met al zou ik Qozijn zeker aanraden.
Eline Dreierink
Eline Dreierink
14:48 24 Jan 19
Qozijn informeert je van te voren uitgebreid en deskundig en handelt daarna alles zeer correct af. Contact via whatsapp zorgt voor een prima en snel contact bij vragen. Uiteindelijk heeft het iets langer geduurd maar dan heb je ook een perfect product. Vlak voor Kerst zijn onze nieuwe voordeur en ramen in de voorgevel geplaatst; het zit er strak in en ziet er top uit! Een uitstekende service; dit bedrijf is een aanrader.
Margriet Kielman
Margriet Kielman
21:56 10 Jan 19

Waarom klanten kiezen voor Qozijn?
Ontdek nu de voordelen:

Persoonlijk en deskundig advies op maat

Wens van de klant staat altijd centraal

Een vast maandbedrag

GEEN verborgen kosten

Fiscaal aftrekbaar, net zoals de hypotheek

Geen notaris, afsluit – en taxatiekosten

Vervroegd/meer aflossen mogelijk zonder boete

Betrouwbare geldverstrekker

Uw kozijnen financieren bij Qozijn Betaalplan
nu wel heel aantrekkelijk!

Mocht u willen weten hoe dit werkt dan hebben wij de oplossing voor u: Rentes nu vanaf 0,7% voor 10 jaar vast, afhankelijk van uw woonplaats, dus doe online een gratis aanvraag voor uw kunststof kozijnen en kijk wat onze adviseur voor u kan doen. Wij wensen jullie veel woongenot toe!

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen:

Waarin bent u geïnteresseerd? (Meerdere keuzes mogelijk)

DeurenSchuifpuienTuindeurenKozijnenDakkapellen

Ik ben bereikbaar tussen

09:00 – 12:00 uur13:00 – 17:00 uurNa 18:00 uur

Inspiratie nodig

Bekijk ons portfolio

keurmerk veilig wonen

Keurmerken

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More