Alleen deze week nog 21% BTW korting - Vraag aan!
de beste schuco kunststof kozijnen

Beste merk kunststof kozijnen, Schüco uit Duitsland!

Wat zijn de verschillen?

Marktleider

Schüco is marktleider op gebied van kunststof kozijnen, dit heeft meerdere redenen. De grootste reden is vanwege de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Schüco is al 60 jaar actief aan het innoveren op gebied van kunststof kozijnen. Schüco produceert zijn profielen in Duitsland. Vervolgens worden deze profielen op maat van uw woning gemaakt in onze fabriek in Nederland, exact naar wens. Op deze manier kunnen we de prijs zo scherp mogelijk houden. Via Qozijn kunt u Schüco kunststof kozijnen, kunststof voordeuren, kunststof schuifpuien en kunststof tuindeuren krijgen. Profiteer van de vele voordelen en de hoogst haalbare kwaliteit voor uw woning.

Kies voor de kwaliteit van Schüco via Qozijn

  • Schüco kozijnen hebben zeer hoge isolatiewaardes, dit zal ervoor zorgen dat u gaat besparen op energiekosten in de koude maanden. Extra aantrekkelijk nu met de hoge energiekosten.
  • Kunststof kozijnen van Schüco hebben de dikste stalen kern.
  • De kunststof kozijnen van Schüco gebruiken de meeste PVC delen per strekkende meter, daardoor gaat de kwaliteit extreem omhoog.
  • Schüco kozijnen zullen niet verkleuren en worden niet broos.
  • Schüco heeft allerlei verschillende profielsoorten, hierdoor is er altijd wel een passende oplossing voor uw woning beschikbaar.
  • Schüco heeft wereldwijd al meer dan 50 jaar ervaring in verduurzamen, hierdoor weet u dat uw woning goed verduurzaamd zal worden.
  • Doordat de kwaliteit van Schüco extreem hoog is, zorgt het ervoor dat uw woning een waardevermeerding krijgt zodra u uw woning op de markt aanbiedt. Mensen zoeken tegenwoordig specifiek naar woningen die al voorzien zijn van kunststof kozijnen.
  • Schuco kunststof kozijnen gaan gemiddeld tot wel 70 jaar mee, hierdoor kunt u de rest van uw leven genieten van wooncomfort.

* U zult zich vast ook verdiepen in de verschillende prijzen van kunststof kozijnen, Qozijn raadt u aan om hier zorgvuldig mee om te gaan en ook te kijken naar de kwaliteit verschillen, zoals isolatiewaardes, profielen etc.

Inbraakwerend met HR++ glas

Naast de hoge kwaliteit van de kunststof kozijnen van Schüco zijn deze kozijnen ook erg inbraakwerend. De kunststof kozijnen van Schüco bij ons zijn ook weerbestending en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het van een zeer hoog niveau warmte- en geluidsisolerend. De kunststof kozijnen van Qozijn worden daarnaast ook geleverd met Pillington dubbel glas (HR++ glas), deze combinatie zorgt ervoor dat u woning heel goed verduurzaamd is. Er is in overleg ook een mogelijkheid voor triple glas (HR+++), neem hiervoor contact op met Qozijn om uw exacte wensen te bespreken. Ten slotte krijgt u standaard 10 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, daarboven voegt Qozijn nog 10 jaar toe! Qozijn levert de Schüco kunststof kozijnen altijd inclusief plaatsen, hierdoor weten wij zeker dat de kozijnen perfect geplaatst worden zodat wij 10 jaar garantie kunnen geven op service!
Spreken u deze hoge kwaliteit kunststof kozijnen aan? Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor passend advies voor uw thuis.

Financiering tegen 0% rente